Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Προετοιμάζουν και την 55 ΣΜ οι Κυπραίοι Αεροπόροι …Πήραν φωτιά στο ΓΕΕΦ! (φώτο & video)


Προετοιμάζουν για την ανάληψη Τακτικών Αποστολών και την 55 Σμηναρχία Μάχης οι Κυπραίοι Αεροπόροι και όλα δείχνουν οτι στο ΓΕΕΦ πήραν επιτέλους φωτιά …..

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ επισκέφθηκε την 55 Σμηναρχία Μάχης και συμμετείχε στο πρόγραμμα των ημερήσιων και νυκτερινών Τακτικών δραστηριοτήτων των Mονάδων!

Ενημερώθηκε για τη επιχειρησιακή αποστολή καθώς και για τα τρέχοντα και σε εξέλιξη θέματα της Σμηναρχίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Μοιρών Ελικοπτέρων και της Μοίρας Προστασίας Αεροδρομίου καθώς και τις εγκαταστάσεις συντήρησης των μέσων αλλά και διαβίωσης του προσωπικού της Αεροπορικής Βάσης «Ανδρέας Παπανδρέου»..

Ο Αρχηγός είχε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχει στις  προγραμματισμένες, ημέρα και νύχτα,  ασκήσεις έρευνας και διάσωσης με τα ελικόπτερα Agusta Westland καθώς και σε ασκήσεις επιχειρησιακής εκπαίδευσης και τακτικών αποστολών με τα ελικόπτερα Gazelle και Mi-35.

Ολοκληρώνοντας την παραμονή του στη Βάση παρακολούθησε επίδειξη δυνατοτήτων των Αντιαεροπορικών Μέσων καθώς και της Ομάδας Σκύλων της Μοίρας Προστασίας Αεροδρομίου.

Προ της αποχώρησης του ο Αρχηγός μίλησε στους Διοικητές των Μοιρών  και το προσωπικό της Σμηναρχίας και τους συνεχάρη για τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό, την απόλυτη εφαρμογή των κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους την άρτια εκπαίδευση και το υψηλό ηθικό τους.

Επεσήμανε δε ότι όλα σε συνδυασμό , Επεσήμανε δε ότι όλα αυτά και σε συνδυασμό   με την αφοσίωση στο καθήκον και τον ενθουσιασμό που εκπέμπουν τα πρόσωπά επιτρέπουν στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς να αισθάνεται υπερήφανη για την 55 Σμηναρχία Μάχης και τη Αεροπορία της.

Τον Αρχηγό σ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος συνόδευσαν ο Διοικητής της  Σμηναρχίας και οι Διοικητές των Μοιρών.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: