Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - Τα ελληνικά φονικά όπλα που πάνε πολύ μακρύτερα από τους πολυδιαφημισμένους τουρκικούς Bora. Χρόνια τα λέω ότι η Τουρκία μας απειλεί με όπλα που ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ την ώρα που εμείς ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΟΛΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ σε περίπτωση που η τουρκική αναθεωρητική δύναμη διαπράξει το απονενοημένο διάβημα και επιτεθεί εναντίων των δύο Ελληνικών Κρατών Ελλάδος και Κύπρου. Ελλάδα - Τουρκία - η πραγματική σύγκριση δυνάμεων www.ereunitiko.blogspot.com Ελλάδα - Τουρκία - σύγκριση δυνάμεων - Στρατός - Πολεμική Αεροπορία - Ναυτικο - Ένοπλες Δυνάμεις. Κρυπτοχριστιανοι, μουσουλμανοφανείς, Πόντος, Καππαδοκία, Κύπρος, Μικρά Ασια, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος, Τένεδος. See also: Έτσι σταμάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου τους Τούρκους στην κρίση του 1987 Greek special forces commandos - world's top

ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - Τα ελληνικά φονικά όπλα που πάνε πολύ μακρύτερα από τους πολυδιαφημισμένους τουρκικούς Bora.
Χρόνια τα λέω ότι η Τουρκία μας απειλεί με όπλα που ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ την ώρα που εμείς ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΟΛΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ σε περίπτωση που η τουρκική αναθεωρητική δύναμη διαπράξει το απονενοημένο διάβημα και επιτεθεί εναντίων των δύο Ελληνικών Κρατών Ελλάδος και Κύπρου.

Ελλάδα - Τουρκία - η πραγματική σύγκριση δυνάμεων


www.ereunitiko.blogspot.com Ελλάδα - Τουρκία - σύγκριση δυνάμεων - Στρατός - Πολεμική Αεροπορία - Ναυτικο - Ένοπλες Δυνάμεις. Κρυπτοχριστιανοι, μουσουλμανοφανείς, Πόντος, Καππαδοκία, Κύπρος, Μικρά Ασια, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρος, Τένεδος.

See also:

Έτσι σταμάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου τους Τούρκους στην κρίση του 1987



Greek special forces commandos - world's top


Δεν υπάρχουν σχόλια: