Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Γιατρός του Μιλόσεβιτς: τον δηλητηρίασαν στη Χάγη…..πολιτική δολοφονία


Ο Πρόεδρος της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δενπέθανε από καρδιακή προσβολή, αλλά τον δηλητηρίασαν μεδροπεριδόλη (Droperidol) που προκαλεί πλήρη μούδιασμα στο σώμα, είπε ο καθηγητής, και προσωπικός γιατρός του εναγομένου, ο συγγραφέας του «Ανατομία μιας δίκη για τη δολοφονία» ο Vukasin Andric.
Επεσήμανε ότι ο Μιλόσεβιτς δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 11 Μαρτίου του 2006 αλλά δολοφονήθηκε την προηγούμενη ημέρα μεταξύ 22.30 και 23.00 τοπική ώρα στο κελί του, γράφει η « Rossiyskaya Gazeta ».
Μιλώντας για το κίνητρο της δολοφονίας του  Milosevic, ο Vukasin δήλωσε ότι ο πελάτης του  « συνέτριψε ολοσχερώς τις κατηγορίες που του απήύθυνε το δικαστήριο της Χάγης . » « Έπειτα η Κάρλα ντελ Πόντε είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει πια τίποτα και επήλθε άμεσα ο θάνατος του σέρβου πολιτικού», συμπεραίνει ο Vukasin.
« Δολοφονήθηκε με  δροπεριδόλη και  δεν δηλητηριάστηκε  όπως δήλωσαν τα μέσα ενημέρωσης με χορήγηση ριφαμπικίνης κάτι που αποπροσανατολίζει » είπε ο καθηγητής.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τον φυλακισμένο Μιλόσεβιτς « ή δεν τον περιέθαλπταν  ή τον περιέθαλπταν με εικονικό φάρμακο. »Και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον στείλουν για θεραπεία στη Ρωσία.
Η κυβέρνηση του Βόισλαβ Κοστούνιτσα  τον Ιούνιο του 2001, υπό την πίεση των αμερικανών εξέδωσε τον Μιλόσεβιτς στο Διεθνές Δικαστήριο για την Πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY). Μεταφέρθηκε στη Χάγη και  εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου ICTY τον Φεβρουάριο του 2002.
Ο Μιλόσεβιτς αρνήθηκε να αναγνωρίσει τη νομιμότητα του δικαστηρίου. Ως έμπειρος δικηγόρος, αρνήθηκε τις υπηρεσίες των δικηγόρων και υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Αυτός επιδέξια χειρίστηκε την υπεράσπισή του  και οι εισαγγελείς του ICTY απέτυχαν ν΄ αποδείξουν κάποια από τις δεκάδες κατηγορίες εναντίον του, συμπεριλαμβανομένης της γενοκτονίας του πληθυσμού των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και των μουσουλμάνων της Βοσνίας  Ερζεγοβίνης.
Στις 11 Μαρτίου του 2006 ο Μιλόσεβιτς πέθανε στο κελί της φυλακής στο Scheveningen στη Χάγη. Λίγο πριν από το θάνατό του ζήτησε να τον στείλουν στη Μόσχα για θεραπεία, αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε.tvzvezda 11.3.17
Ο τίτλος της ρωσικής tvzvezda είναι  »με πολιτική σκοπιμότητα δηλητηρίασαν το Μιλόσεβιτς καταγγέλει ο γιατρός του ».
www.dimpenews.com

Γεώργιος Παπασημάκης: ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ! ΑΘΩΟΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!
Συζήτηση:Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Μετάβαση σε: πλοήγησηαναζήτηση


[Επεξεργασία] NPOV Status

Ο Ηγέτης της Γιουγκοσλαβιας  Σλομπονταν Μιλοσεβιτς εκανε απλα τις ενεργειες που ειναι υποχρεωμενος καθε Ηγετης να κανει, για να σωσει τη χωρα του.
 Αντιλαμβανομενος το μεγεθος της απειλης που αντιπροσωπευει ο Αλβανικος
 μεγαλοιδεατισμος για την χωρα του, αλλα και για ολη τη Βαλκανικη 
χερσονησο προσπαθησε να ανακοψει την καταστροφικη πορεια του 
Αλβανικου στοιχειου μεσα στην Γιουγκοσλαυια και ειδικα στην επαρχια του
 Κοσσυφοπεδιου το οποιο και αποτελεί το λικνο της Σερβιας καθως 
και στο Κράτος των Σκοπίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: