Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Με S-400, ισραηλινά F-35, ελληνικά F-16, πτήσεις γιοκ! Πουλάνε τρέλα οι Τούρκοι…



«Με τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 τα ελληνικά F-16 δε θα πετούν στο Αιγαίο και τα ελληνικά πλοία δε θα μπορούν να κυκλοφορούν» εκτιμούν Τούρκοι αξιωματικοί. Η Άγκυρα ετοιμάζεται να παραλάβει τους S-400 σε λίγες ημέρες, παρά τις αντιδράσεις της Ουάσινγκτον.
Μάλιστα, στην Τουρκία εκφράζουν την εκτίμηση ότι ούτε τα υπερσύγχρονα 5ης γενιάς ισραηλινά μαχητικά F-35 δε θα έχουν τη δυνατότητα να πετούν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο!

Ανάλογες δηλώσεις έκανε στο τουρκικό κανάλι ΑΤV o αντιστράτηγος Ε.Α Φ. Ερενέλ δείχνοντας ότι η Άγκυρα δε βλέπει τους S-400 ως αμυντικό όπλο, και ότι η απόκτηση τους επηρεάζει και την Ελλάδα παρά τις διαψεύσεις της Μόσχας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ: ΣΚΑΪ
Το είδαμε στο:defence-point.gr
Δείτε και: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974 ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ


Ελλάδα - Τουρκία - η πραγματική σύγκριση δυνάμεων VIDEO!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - Τα ελληνικά φονικά όπλα που πάνε πολύ μακρύτερα από τους πολυδιαφημισμένους τουρκικούς Bora.
Χρόνια τα λέω ότι η Τουρκία μας απειλεί με όπλα που ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ την ώρα που εμείς ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΤΟΛΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗ σε περίπτωση που η τουρκική αναθεωρητική δύναμη διαπράξει το απονενοημένο διάβημα και επιτεθεί εναντίων των δύο Ελληνικών Κρατών Ελλάδος και Κύπρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: