Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΙΣΑΑΚ - ΣΟΛΩΜΟΥ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Οι μοτοσικλετιστές διέσχισαν την Ευρώπη με αφετηρία το Βερολίνο όπως και πριν από 20 χρόνια περνώντας από Πράγα, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Σόφια, Θεσσαλονίκη, Βόλο και κατέληξαν στην Αθήνα όπου επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας  η «Μεγάλη εκδήλωση εις μνήμη των Ισαάκ και Σολωμού  πραγματοποιήθηκε εχθές στις 20.30 στο στάδιο «ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» στο Παραλίμνι.

Η εκδήλωση άρχισε με πορεία μοτοσικλετιστών από όλες τις πόλεις οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το στάδιο όπου θπραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.
Συγκεκριμένα στις 16.30 μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν από τον χώρο στάθμευσης του Παφιακού σταδίου στην Πάφο ενώ στις 17.30 μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν από τον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ στη Λευκωσία και από το χώρο στάθμευσης στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό. Τέλος στις 18.00 και 18.30 μοτοσικλετιστές  ξεκίνησαν από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας.
Οι μοτοσικλετιστές κατευθύνθηκαν οργανωμένα προς το στάδιο «ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» αφού πέρασαν από τις κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας, λεωφόρο Πρωταρά, Κάβο Γκρέκο, Λεωφόρο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου.

ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
THEMA ONLINE

Δεν υπάρχουν σχόλια: