Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

#SummerHolidays 2016: Ποια μέρη επέλεξαν γνωστοί Κύπριοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές;

#SummerHolidays 2016: Ποια μέρη επέλεξαν γνωστοί Κύπριοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές;
Στα κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, το καταπράσινο Ιόνιο, σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή σε ένα από τα δεκάδες πολυτελή resorts του νησιού μας.
Οι καλοκαιρινές διακοπές της κυπριακής showbiz έχουν αρχίσει και οι… εκπρόσωποί της φροντίζουν να μας κρατούν ενήμερους για τις εξορμήσεις τους, κατακλύζοντας τα χρονολόγιά τους στα social media με φωτογραφίες και αισιόδοξα μηνύματα.
Σύλβια Μαυροπούλου: Λονδίνο
Μετά από το πάρτι-υπερπαραγωγή στον κήπο του σπιτιού της στη Λεμεσό για τα γενέθλιά της, η γνωστή επιχειρηματίας επέστρεψε στο Λονδίνο για να γνωρίσει καλύτερο το νεογέννητο ανιψάκι της.
Αντρέας Γεωργίου-Ελένη Βαΐτσου: Λατινική Αμερική
Στo Περού για την προώθηση του Μπρούσκο που προβάλλεται στη χώρα με τεράστια επιτυχία βρίσκονται οι συντελεστές της σειράς του ΑΝΤ1, δίνοντας συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας και δείχνοντάς μας τις ομορφιές της.
Στέλλα Δημητρίου: Μύκονος
«Καλημέρα φιλοι μου. Απο δω κ πέρα για τους επόμενους 4 μήνες θα σας στέλνω την καλημέρα μου απο τη Μυκονο. Εδω θα ειναι το στέκι μας για αυτο το καλοκαίρι!!!! Σας περιμενω!!!», έγραψε η Στέλλα Δημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιστή στο ραντεβού με τους followers της, το μοντέλο εδώ και μήνες ποστάρει καθημερινά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο νησί των ανέμων, το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει και τις εξόδους της στα μπαρ και εστιατόρια του νησιού.
Ραμόνα Φίλιπ : Πρωταράς
Το ταξίδι της στην Ινδία θα της μείνει αξέχαστο, αφού της προσέφερε μερικές από τις πιο έντονες εμπειρίες της ζωής της. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, εγκαταστάθηκε στο εξοχικό της στον Πρωταρά, αναπληρώνοντας το χαμένο χρόνο με την οικογένειά της και απολαμβάνοντας τη θάλασσα και κάνοντας ατελείωτες βόλτες με το σκάφος.
Νικολέττα Καρρά-Μιχάλης Μαρίνος: Λευκάδα
Στη Λευκάδα, το πανέμορφο νησί του Ιονίου πελάγους, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Νικολέττα Καρρά με τον καλό της φίλο Μιχάλη Μαρίνο, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές στις πανέμορφες παραλίες της. Η Νικολέττα πόσταρε Το Σαββατοκύριακο μια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εξόρμησή της στην παραλία Μύλος, ενώ χθες σήμερα μάς ενημέρωσε πως εκεί βρίσκεται με τον Κύπριο ηθοποιό, ο οποίος πήρε τα credits για τις τελευταίες τις φωτογραφήσεις.
Έφη Παπαϊωάννου: Ρώμη
Με φόντο τα αξιοθέατα της ιταλικής πρωτεύουσας και το στιλάτο ξενοδοχείο που επέλεξε για τη διαμονή της, η  Έφη Παπαϊωάννου ποζάρει για το λογαριασμό της στο Instagram και μαζεύει εκατοντάδες likes. Μαζί της ο σύντροφός της Μαξιμιλιανός Τρίγκας, με τον οποίο περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους ζωής.
Και ακόμη περισσότερες εικόνες, από καταγάλανα νερά και γραφικά τοπία:
Ροντίκα Κάρογιαν: Μύκονος
Μαριέλλα Σαββίδου: Μύκονος
Αντριάνα και Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Πάρος
Μπιάνκα Μακρή: Τρόοδος
Κλέλια Μενελάου: Ανάβυσσος
Μίλτος Καμπουρίδης – Μαρίνα Βερνίκου : Σιφνος
Γιώργος Θεοδότου-Χαριτίνη Ηλιάδου: Ακάμας
http://like.philenews.com/summerholidays-2016-pia-meri-epelexan-gnosti-kyprii-gia-tis-kalokerines-tous-diakopes/

Δεν υπάρχουν σχόλια: