Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Αποχωρεί διαμαρτυρόμενη από την Γενεύη η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους


Ανέφερε πως δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις 
Κυπριακό: Αποχωρεί διαμαρτυρόμενη από την Γενεύη η ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους


Εκφράζει την διαφωνία της με τους χειρισμούς του Νίκου Αναστασιάδη 

Η Πρόεδρος του κόμματος «Αλληλεγγύη», ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους αποχωρεί από τη Γενεύη, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τους χειρισμούς του Προέδρου Αναστασιάδη.

Η κυρία Θεοχάρους ανέφερε πως δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που τέθηκαν για την πραγματοποίηση της Διεθνούς Διάσκεψης, προσθέτοντας ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά προχωρεί σε αυτή χωρίς να υπάρξει συμφωνία στα κεφάλαια το εδαφικού και του περιουσιακού. Σημείωσε ακόμη, ότι η ο χάρτης της τουρκοκυπριακής πλευράς δεν πέρασε από το Εθνικό Συμβούλιο, καθώς δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που τέθηκαν.



Παράλληλα, η πρόεδρος της Αλληλεγγύης ανέφερε ότι η Διεθνής Διάσκεψη δεν θα είναι πολυμερής, αλλά πενταμερής, καθώς από αυτή απουσιάζει η Κυπριακή Δημοκρατία. Ως επιπρόσθετο λόγο για την αποχώρηση της ανέφερε και το γεγονός ότι κάποιοι άφησαν να νοηθεί ότι είναι υπεύθυνη για τις διαρροές που υπήρξαν.

Η κα Θεοχάρους ηγείται του κόμματος «Αλληλεγγύη» το οποίο δημιουργήθηκε πρόσφατα με την αποχώρηση της από τον ΔΗΣΥ, με τον οποίο εξελέγη ευρωβουλευτής.  Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται και η αποχώρηση του Προέδρου των οικολόγων Γιώργου Περδίκη.

http://www.protothema.gr/politics/article/644627/kupriako-apohorei-diamarturomeni-apo-tin-geneui-i-eurovouleutis-eleni-theoharous-/

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΔΩ >>

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: